Disclaimer

Dit betreft alle externe links op deze website.

De maker van Webmasterij geeft geen enkele garantie omtrent het correct functioneren van welke website dan ook die vanaf de site webmasterij.nl is gelinkt. Dat geldt voor willekeurig welke omgeving.

De maker van Webmasterij accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan of zou kunnen (zijn) ontstaan door het volgen van een hyperlink.

De maker van Webmasterij accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor de informatie die kan verschijnen bij het bezoeken van de hyperlinks die op deze website worden gepubliceerd. Tijdens het plaatsen van een hyperlink leidt deze naar de gewenste internetpagina.

De maker van Webmasterij kan niet garanderen dat tijdens het gebruik van de website dezelfde informatie nog steeds beschikbaar is, omdat Webmasterij geen controle heeft over de informatie op die websites.

Het volgen van hyperlinks gebeurt dus geheel op eigen risico!

 

Als u onregelmatigheden in een gelinkte site opmerkt (bijv. ongewenste inhoud, bevat/verspreidt malware, enz.) wordt u verzocht dat te melden. Indien nodig wordt de betreffende hyperlink verwijderd of gecorrigeerd.

 

  • << Ga terug

Ben-logo